Kom i balans är ett program för att uppnå en mer medveten närvaro - (Mindfulness) och starkare energi i hela dig.

De fem elementen visar på olika personlighetstyper med olika egenskaper & förmågor. Att se vilket element du tillhör ger dig en väg till en bättre förståelse för dig själv.

De element du har obalans i, visar vad du behöver stärka och utveckla i dig själv.


Du kommer at få reda på:

Vad behöver du stärka och vad du behöver hjälp med att lugna utifrån de fem elementen. Trä - Eld - Jord - Metall - Vatten.

Vem du är du sett från de fem elementen. Vilket element som är din konstitution och hur du bättre kan förstå dig själv och veta vad du behöver för att må bra.

Du kommer att få hjälp med

Att komma i balans med hjälp av akupunktur & massage.


Mindfulness är ett tillstånd av en medveten närvaro som gör dig vaken, alert, och i balans med dig själv. Därifrån kan du fatta kloka beslut, vara avslappnad i din kropp och må bra i - hela dig själv.

Jobu- massage är en massage som får igång ett flöde i din kropp, en effektiv och kraftfull helhetsmassage, där jag jobbar med din fascia, ditt lymfsystem, ditt blodkärlssystem, ditt meridiansystem - med hela dig.

Balanserande akupunktur är att ta reda på vilken obalans du har och sedan med hjälp av noga utvalda akupunkturpunkter använda små trådtunna nålar för att ge dig balans i hela ditt energisystem och - i hela dig.

Fri coaching under programmets gång via Whats up. Uppföljning och avstämning i samband med behandlingarna på plats i Gamla Stan.